Κατηγορίες

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ THETA HEALING

Επιβραδύνοντας τη συχνότητα του εγκεφάλου ώστε να περιλαμβάνει το εγκεφαλικά κύματα Θήτα, είναι δυνατόν να επιλέξουμε πληροφορίες που είναι εγγεγραμμένες στο DNA. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αφορούν γενετικούς κώδικες ασθένειας και υγείας, εμπειρίες και πεποιθήσεις από την παιδική ηλικία ως την ενηλικίωση, προγονικές πεποιθήσεις και ταλέντα, τραύματα, βλάβες λόγω περιβαλλοντικών ρύπων ακόμα και τη συλλογική συνειδητότητα. Οι πληροφορίες οι οποίες εγγράφονται στο DNA επικοινωνούν συνέχεια με τα κύτταρα του σώματος, περνάνε το μήνυμα στα άλλα κύτταρα και κατά συνέπεια σε όλο το σώμα και τελικά δημιουργούν την πραγματικότητα την οποία βιώνει το άτομο.


Ο Ντίπακ Τσόπρα στο βιβλίο του ΄Κβαντική θεραπεία’ αναφέρει ότι έχουμε την επιλογή του να αποδυναμώσουμε ή να ενδυναμώσουμε την ικανότητα του DNA να διορθώσει τον εαυτό του. Δηλώνει επίσης ότι ένα μεγάλο μέρος του DNA είναι άγνωστο και ότι ‘το DNA κρατάει ένα μεγάλο μέρος του λεξιλογίου του σε σιωπηλή αποθήκη – ένας ειδικός της γενετικής υπολόγισε ότι ο αριθμός των μοριακών ‘λέξεων’ οι οποίες παράγονται σε ένα κύτταρο, αν μεταφράζονταν στα Αγγλικά, θα γέμιζαν ένα λεξικό χιλίων τόμων – και ότι αυτό είναι το προϊόν μόνο του 1% που έχουμε καταφέρει να κατανοήσουμε (του DNA) ‘. Τέτοιες πληροφορίες μπορούν να δώσουν ιδέες για το ανείπωτο δυναμικό της ανθρωπότητας, καθώς και να μας δώσει το δικαίωμα να εξερευνήσουμε τη μεγαλειώδη βιβλιοθήκη η οποία υπάρχει κάτω από το δέρμα μας και μέσα στα κύτταρα μας.
Έτσι λοιπόν η θεραπευτική Μέθοδος Θήτα είναι μια τεχνική που βοηθάει να ξεκλειδώσετε τα έμφυτα διαισθητικά δώρα της ενόρασης, της διόρασης και της διακοής που είναι αποθηκευμένα στο DNA σας. Η Μέθοδος Θήτα εκπαιδεύει το άτομο στο πως να αναπτύξει και να εφαρμόσει αυτές τις δυνατότητες.


Με το να πηγαίνει κάποιος σε κατάσταση Θήτα και να συνδέεται με τη Θεϊκή συνείδηση αρχίζει να συν- δημιουργεί τη ζωή του. Αυτό συμβαίνει όταν συνειδητά ( κύμματα Βήτα) αποκτά πρόσβαση στο υποσυνείδητο (κύμματα Θήτα) για να εφαρμόσει υπέρ-μάθηση (κύμματα Γάμμα) για να ξαναγράψει τα προγράμματα του υποσυνειδήτου (κύμματα Θήτα) και τότε να τα επιστρέψει να κινηθούν ελεύθερα (κύμματα Άλφα) προς το παρόν και το συνειδητό νου ( κύμματα Βήτα) για να αλλάξει ή να επιλύσει τις προκλήσεις τις οποίες έχει στη ζωή του.


Θήτα είναι το όνομα που έχουν δώσει οι επιστήμονες στα εγκεφαλικά κύματα τα οποία επιτυγχάνει το σώμα όταν είμαστε σε βαθύ διαλογισμό. Όταν πραγματοποιείτε μια θεραπεία μέσω της Μεθόδου Θήτα, ο εγκέφαλος σας πηγαίνει αυτόματα σε κατάσταση Θήτα στην οποία μπορείτε να δείτε, να ακούσετε και να δουλέψετε με την ‘Πηγή’ ή την Ανώτατη Θεϊκή Συνείδησή σας. Η διαδικασία Θεραπείας της Μεθόδου Θήτα είναι απίστευτα απλή και κάποιος θα καταφέρει να μπει σε κατάσταση Θήτα μέσα σε λίγα λεπτά!
Ενώ είστε σε αυτή την κατάσταση Θήτα, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις όπως ‘γιατί αυτό το άτομο είναι άρρωστο;’ ή ‘τι εμποδίζει την επιτυχία τους;’ και κυριολεκτικά να δείτε ή να ακούσετε μια απάντηση. Η απάντηση μπορεί να είναι ‘δεν πιστεύουν ότι αξίζουν να είναι υγιείς (ή επιτυχημένοι)’. Ο θεραπευτής τότε συνδέεται με τη Θεϊκή Συνείδηση για να διδάξει τον θεραπευόμενο μια διαφορετική στάση και κατανόηση. Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα αισθητά από τον θεραπευόμενο και επιβεβαιώνονται με μυϊκό έλεγχο.
Η Μέθοδος Θήτα περιλαμβάνει τη συνεργασία με την Ανώτερη Συνειδητότητα του Σύμπαντος. Αυτό που χρειάζεται είναι να δεχτείτε ότι η ανώτερη νοημοσύνη της ζωής μπορεί να δουλέψει μαζί μας και να μεταμορφώσει δυναμικά τις ζωές μας.


Η τεχνική της Μεθόδου Θήτα μας διδάσκει πως να χρησιμοποιήσουμε την έμφυτη διαίσθηση μας, βασιζόμενοι στην ανιδιοτελή αγάπη της ενέργειας της δημιουργίας για να κάνει τη θεραπεία. Αλλάζοντας τον κύκλο των εγκεφαλικών κυμάτων, έτσι ώστε να περιλαμβάνουν την κατάσταση Θήτα, μπορεί κάποιος να γίνει μάρτυρας του Θείου και να επιφέρει άμεση σωματική και συναισθηματική θεραπεία. Η Θεραπευτική Μέθοδος Θήτα επιτρέπει σε κάποιον απλά και γρήγορα να εντοπίσει τα βαθιά μπλοκαρίσματα, τα συναισθηματικά μοτίβα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις οι οποίες είναι αποθηκευμένες στο μυαλό, το σώμα, το υποσυνείδητο και την ψυχή του. Μεταμορφώνεται τότε και επαναπρογραμματίζεται έτσι ώστε να αναδιαμορφώσει, να ξαναγράψει και να αναδημιουργήσει τη ζωή και την πραγματικότητα του. Μέσω αυτής της τεχνικής μπορεί επίσης κάποιος να μάθει πως να έχει πρόσβαση στις διαισθητικές του ικανότητες και να μάθει περισσότερα για το σκοπό της ζωής του. Η Θεραπευτική Μέθοδος Θήτα είναι τόσο εύκολη τεχνική που ακόμα και 6χρονα παιδιά τη χρησιμοποιούν αποτελεσματικά! 

 

Με τη Μέθοδο Θεραπείας Θήτα, είναι εύκολο να αντικατασταθεί π.χ το νοητικό πρόγραμμα ‘Φοβάμαι την επιτυχία’ ή το ‘Δεν πρέπει να πετύχω’ με ένα πρόγραμμα όπως το ‘Η επιτυχία είναι δικαίωμα μου’. Η διαδικασία παίρνει λιγότερο από ένα λεπτό και τα αποτελέσματα είναι για μια ζωή. Όταν είστε σε κατάσταση Θήτα αποκτάτε πρόσβαση σε όλους τους τομείς της ζωής σας και επαναπρογραμματίζετε έτσι μια πιο θετική πραγματικότητα. Μερικά από τα θέματα όπου μπορεί να  εφαρμοστεί η Μέθοδος Θήτα είναι:  
Πνευματική  Ανάπτυξη

Μέγιστη επικοινωνία και σύνδεση με την έννοια του θεϊκού.
Συναισθήματα

Πως να κατανοήσετε τα μοτίβα αρνητικών και θετικών σκέψεων.
Σχέσεις

Βρες αρμονία με τους άλλους σε κάθε είδους σχέσης που θέλεις να δημιουργήσεις
Δημιουργικότητα

Καθαρίστε όλα τα  εμπόδια και ανοίξτε όλους τους διάυλους σας έτσι ώστε να εκφραστεί η  δημιουργηκότητα σας μέσα από την γραφή, την τέχνη, το τραγούδι, το θέατρο, το χορό, την ποίηση, κτλ.
Καριέρα

Ανανεώστε τον ενθουσιασμό σας για τον σκοπό της ζωή σας και  βρήκε την καθοδήση που χρειάζεστε για να τον ανακαλύψετε και να επιτύχετε.
Υγεία

Πραγματοποιήστε διαισθητικές αναγνώσεις του σώματος για να  κατανοήστε τι συμβαίνει στο σώμα και  τι προκαλεί τις αθένειες.
Εθισμοί
Αλλεργίες
Διαχείρηση Θυμού
Άγχος
Θρήνος
Δέσμευση
Φοβία
Θέμτα Αυτοπεποίθησης
Κατάθλιψη
Κατάχρηση ουσιών
Συναισθηματικά Θέματα
Φόβοι
Ενοχές
Ψυχοσωματικά Θέματα
Υγεία
Μοναξιά
Έλλειψη κινήτρων
Αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα
Εμμονές
Κρίσεις πανικού
Προσωπική Ανάπτυξη
Απόρριψη
Αυτοεκτίμηση
Σεξουαλικά Θέματα
Ντροπαλότητα
Ψυχικές διαταραχές
Θυματοποίηση
Τραυματικές εμπειρίες
Σεξουαλικά παρενόχληση/κακοποίηση
Ανησυχία 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.